Miehistöuutisia!

Miehistöuutisia!

Kuten monet asiakkaammekin ovat huomanneet Ramon aikataulut ovat olleet kortilla Järvenpäässä. Ramolla on tuhoton kiire Needle Pointissa joten yksinkertaisesti ei ole ennättänyt Down Underiin naputtelemaan. Näin ollen yhteisymmärryksessä Ramo jättää Down Underin ja tekee siis kuvia ainoastaan Rauman Needle Pointissa.

Mies kuitenkin tulee vierailemaan Down Underilla tulevaisuudessa. Jos sinulla on jokin keskeneräinen projekti ota suoraan yhteyttä Ramoon tai Needle Pointiin Raumalle…

Down Under kiittää ja kumartaa yhteisistä vuosista ja toivottaa von Raimolle onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Harjoittelijana Aleksi

Kuten osa onkin rekisteröinyt verkkokalvoilleen oudon Isä Mitroa muistuttavan partasuun aina loppuviikkoisin. Kyseinen herrasmies on oppipoikamme Aleksi! Mies on tuttu monien vuosien takaa Markuksen työtoverina ja ystävänä. Web-designerinä mainetta niittänyt “pehmuste” on vinkunut paikkaa vuosia. Nyt katsoimme että mies voisi olla kypsä oppiin johan äijällä on mittarissa reilut 30 vuotta!

Aleksi on tehnyt jo muutaman kuukauden kauppa-apulaisen hommia ja opiskelut tatuointitaidetta torstaisin ja perjantaisin. Muutaman harjoitustyönkin onnistuneesti suorittanut karju ottaa vastaan harjoitusnahkoja mikäli sellaiseksi halajat. Pieniä ja yksinkertaisia kuvia näin aluksi. Harjoituskuvissa harjoitushinnat joten pientä halvalla ammattilaisen ohjauksessa!

Vierailijoita 2013

Tämän vuoden aikan Down Underilla tulee vierailemaan kosolti Suomen eturivin artisteja. Tulemme päivittämään vierailijat heti kun saamme kalenterimme synkattua! Myös muutama kansainvälinenkin ihme saapuu Järvenpäähän!