Jani

Taustaa
Jani kiinnostus tatuointeihin alkoi kun tutut pyysivät piirtelemään malleja. Hänen piirrellessä ja maalatessa oikeastaan koko ikänsä oli siis tatuointien suunnittelu varsin loogista. Monipuolisena musiikkimiehenäkin tunnettu Jani on piirrellyt luonnollisesti musagenren juttuja, logoista, jullareista aina levyn kansiin asti.

Tatuointikoneisiin hän tutustui kavereiden pakottamana. Jonkin aikaa kotona harjoitellessa siirtyi hän liikkeeseen tatuoimaan. Jani on työskennellyt Red & White Tattoossa kuin myös General Tattoossa. Jani vaihtoi Down Underille 2019 vuoden lopulla.

Vahvuudet ja mielenkiinnot tatuoimisessa
Janin vahvuus on monipuolisuus. Hänellä on pitkä kokemus kaikenlaisten kuvien tekemisistä, mutta mieltää omikseen isommat mustaharmaat kokonaisuudet. Myös kaikki metal ja punk aiheiset kuvat ovat mieleen. Jani haluaakin tehdä mahdollisimman erilaisia kuvia, koska se tuoo vaihtelua arkeen ja pitää mielenkiinnon yllä.

Janin kuvissa on mukana lähes aina kolmiulotteisuus, pehmeät harmaa sävyt kuin myös kirkkaat värit. Koko voi olla koko selän mittaisesta pienempään kuviin.

Aikataulut ja suunnittelu
Jani suunnittelee lähes joka kuvan asiakkaiden toiveiden pohjalta etukäteen. Suunnittelun pohjaksi hän tarvitsee koon, tyylin sekä väritoiveet. Suunnitteluun hän varaa kuvan haasteellisuuden mukaan tunneista viikkoon. Janilla on pääsääntöisesti muutaman viikon jono mutta esim pienemmille kuville voi löytyä aikaa nopeastikkin.

[email protected]
+358408353674