Tatuointiliike Lappeenrannan keskustassa

Down Under Tattoo on korkealaatuisiin tatuointeihin erikoistunut tatuointiliike Lappeenrannan keskustassa. Studiomme on tatuointiperinteitä kunnioittava liike, jossa yhdityy nykypäivän huipputekniikka ja puhtaus.

Down Underilla toteutetaan pääsääntöisesti vain custom tatuointeja, Valmiita flash-maalauksia löytyy niin omien artistien toimesta kuin vierailijoidenkin pensseleistä. Tatuoinnit tehdään pääsääntöisesti ajanvarauksella, mutta walk-in teemme mikäli aikataulumme antavat myöden.


Artistit
 -sivulta voit tutustua viimeisimpiin tuotoksiin, josta saat vähän esimakua minkä tyylisiä tatuointeja teemme. Kannattaa seurata myös Ajankohtaista -sivua jossa kerromme mm. messukuulumiset, tulevat vierailijat ja peruutusajat.

Ajanvaraukset

Ajanvaraukset pääsääntöisesti tulisi suorittaa paikan päällä studiolla. Mutta myös ajanvarauslomakkeen kautta voit lähettää ennakkotietosi meille. Ajanvarauksen yhteydessä tulee suorittaa 50€ varausmaksu.

Suunnittelu

Jokainen artisti hoitaa suunnittelun omalla tavallaan toiset pitää siitä, että itse tatuointiaikaan varataan myös suunnittelulle aikaa. Osa taas piirtää mallin etukäteen. Kuitenkin vakio on ettei mitään suunnitella aikaisemmin ennen kuin itse ajanvaraus on tehty. Tällä varmistetaan se ettei turhia hommia tule eikä ole.

Kustannusarviot

Kustannusarviota on aina mahdoton antaa jos asiakas ei tiedä mitä haluaa, millä tyylillä ja mihin. Tatuoinnin hintaan vaikuttaa pääsääntöisesti vain aika. Eli värien määrä ei vaikuta hintaan millään tavalla. Pieneenkin kuvaan voi mennä aikaa jos siinä on paljon yksityiskohtia ja taas suurikin kuva voi tulla edulliseksi jos se on nopea tehdä. Kustannusarviota ei koskaan anneta sähköpostilla tyylillä “mitäkähän maksaa?”. Eli hintatiedustelut hoituvat parhaiten paikan päällä, kun artisti ja asiakas ovat molemmat kartalla minkälaisesta projektista on kyse.