Kuinka valita itselleen sopiva artisti
Tatuointien yleistyessä myös eri tyylisuunnat ovat nostaneet suosiotaan. Myös trendit vaikuttavat yllättävänkin paljon kuvan valitsemiseen. Tatuoijaa valittaessa on syytä muistaa tiettyjä asioita. Jokaisella tekijällä on omat mieltymyksensä, joka vaikuttaa kuvan lopputulokseen. Se että joku on keskittynyt johonkin tiettyyn tyyliin ei kerro sitä ettei hän osaisi tehdä jotain muutakin. Jokainen tatuoija haluaa luonnollisesti valita itselleen sopivia kuvia sekä myös itseään kehittäviä kuvia. Näin myös voit olla varma että kuvasi tekijä oikeasti paneutuu tatuointiisi.

 Artistin valinnassa tietenkin on hyvä tutustua minkälaisia kuvia hän pääsääntöisesti tekee. Mitkä ovat mielestäsi kyseisen artistin vahvuudet ja mistä itse pidät. Instagram ja muut sosiaaliset mediat antaa hyvän vertailupohjan omaa artistia valittaessa, mutta on syytä muistaa että myös valitettavan yleinen trendi on filtteröidä myös tatuointikuvia. Pyri näkemään myös parantuneista tatuoinneista kuvia. Hyvä tatuointi kestää myös aikaa vaikkakin myös tatuoinnit vanhenee.

Moni tietenkin suosittelee omaa tatuoijaansa vaikka hän ei ole käynyt kun ottamassa yhden pienen kuvan, joten käytä omaa harkintaasi. Onko kyseisen suosittelijan kuvat juuri sitä mitä haluat omalle ihollesi? Myös tatuoijat suosittelevat mielellään kolleegoitaan jos esim. kyseinen kuva vaatii jotain joka ei ole tekijälle itselleen tuttua tai esimerkiksi liikkeestä muilta saatavilla. Down Underissa on monen tyylistä tekijää, mutta mikäli emme ole oikea paikka kuvallesi, luultavasti osaamme kertoa kuka sellainen olisi ja missä hän työskentelee. 

Itse tatuoinnin valintaan tai suunnitteluun vaikuttavat monet seikat, tyyli, koko, ihotyyppi ja väri, paikka mihin haluat kuvan tulevan, mahdollisesti kuvan jatkaminen sekä esimerkiksi värit.

Down Underissa sinua palvelevat ammattilaiset kaikissa näissä kysymyksissä kunhan itse tiedät mitä tatuointisi pitäisi sisällään. Kaikessa muussa voimme auttaa. Meillä pääsääntöisesti kaikki artistit suunnittelevat asiakkaiden toiveiden pohjalta tatuoinnit jotka toteuttaa.Markus

Kolmiulotteisuutta ja isoja kuvia. Realistiset, muotokuvat, neo traditional sekä neo japanese tatuoinnit

Sonja


Tyylikkäät Neo Traditional, isot ja pienet. Kukat, mandalat, eläinaiheet ja luontoteemat

Sanni

Huumoria, tyyliä ja hauskuutta
. Old shcool, blackwork ja tekstitatuoinnit

Tuomas

Yksityiskohtaisia neo traditional kuvia. 
Mustaharmaana ja väreissä

Katja

Taitava harjoittelija ja raudan lujia handpoke tatuointeja
. Pienet kuvat, handpoke, blackwork, tekstit ja neo traditional