Sanni

Taustaa
Sanni innostui tatuoinneista teini-ikäisenä, koska tykkäsi piirrellä muutenkin sinne minne ei saisi. Sanni kuvitti ystäviään lähinnä tusseilla kunnes karverit ja vanhemmat rohkaisi aloittamaan oikean tatuoimisen. 17 vuotis synttärilahjaksi vanhemmat hankkivatkin tatuointikoneet. Tuttejen ammattitatuoijien ohjeistuksella Sanni harjoittelikin ensin kotona, kunnes halusi saada tatuoimisesta ammatin ja haki harjoittelijaksi Down Underiin vuonna 2021.

Sanni on opiskellut kuva-artesaaniksi sekä ehti aloittaa kuvataitelija opinnot mutta harjoittelupaikka Down Underilla vei loppujen lopuksi voiton.

Vahvuudet ja mielenkiinnot tatuoimisessa
Sannin vahvuudet ja mielenkiinnot ovat old school kuvissa. Hänen tatuoimisessaan näkyy vahvat ääriviivat, kirkkaat värit ja oivaltavat huumoristisetkin ideat. Sanni saa ideoita sekä vintage kuvituksista, meemeistä, musiikista tai omasta mielikuvituksista.

Intohimona Sanni kokee tatuoimisessa itse tatuoiminen ja asiakkaan omat ideoiden totauttaminen. Sanni tekee miellellään myös kaikenlaisa kuvia, tribaalit ovatkin tulleet hänen yksistä intohimon kohteista.

Aikataulu ja suunnittelu
Sannilla on paljon omia piirtämiä mallikuvia, sekä suunnittelee asiakkaiden toiveden pohjalta omalla tyylillä ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Sannille ajan saat muutamassa viikossa, välillä jonot voivat venyä pariin kolmeen kuukauteen. Ideoinnin tueksi hän tarvitsee perusidean, väritoiveet, paikan sekä koon.

[email protected]
+358503176999