Katja

Taustaa
Katja innoistui tatuoinneista ja tatuoimisesta televisiosarjojen kautta. Tatuoijan elämä ja työ näytti siistiltä. Itse tatuoimisesta kiinnostui kun opiskelukaveri teki handpoke tatuointeja. Kaverin avulla myös Katja innostui tekemään handpoke tatuointeja. Tuttu tatuoija pyysi jonku ajan päästä harkkariksi tatuointiliikkeeseen. Liikkeen loputtua yllättäen Katja oli jo ehtinyt tutustua Down Underilaisiin ja tekikin omia asiakkaitaan liikkeellämme samalla etsi uutta harjoittelupaikkaa. Muutamassa kuukaudessa ehdotus tulikin Down Underilta jos jäisikin meille harjoittelijaksi. Katja on ollut Down Underilla 2022.

Katja on opiskellut kuvataiteilijaksi ammattikorkeakoulussa ja erikoistui kuvan veistoon. Lisäksi hän työstää eri tapahtumien somistuksia mm. Provinssiin, stadion tapahtumiin yms.

Vahvuudet ja mielenkiinnot tatuoimisessa
Katjaa kiinnostaa tatuoimisessa isoista kokonaisuuksista. Tyylillisesti häntä kiinnostaa Neo Traditional sekä ornamenttaaliset työt. Toistaiseksi Katja tuottaa pieniä sekä keskisuuria kuvia eikä rajaa pois mitään tyylisuuntia.

Aikataulut ja suunnittelu
Katjalla on tyyppillesesti jono viikoissa. Ja pienempiä kuville voi saada ajan nopeamminkin. Katja toivoo suunnittelun tueksi idean, koon ja paikan. Isoimmissa kuvissa myös konsultaatio on paikkallaan.

[email protected]
+358405376186