Sonja

Taustaa
Sonjan innostus tatuointeihin alkoi teininä musiikin kautta. Bändien jäsenet kun olivat tatuoituja päästä varpaisiin. Aluksi ajatus oli olla itse tatuoitu. Kosmetologiksi opiskellessa tajusi sen ettei ainakaan kyseinen ammatti olekkaan mieleen. Pienenä piirtelyä enemmänkin harrastaneen ja tatuointiliikkeissä asiakkaana olemisen ohella ajatus heräsi että olisiko itsestä tälle luovalle alalle. Kotona piirrellessä ja halpoihin tatuointikoneisiin tutustuessa Sonja tajusi että harjoittelupaikka on ainut vaihtoehto. Hyvällä portfoliolla hän pääsikin harkkariksi Down Underille.

Vahvuudet ja mielenkiinnot
Sonja tyylissä yhdistyy vahvat linja sekä yksityiskohtaisuus. Tyylillisesti hän yhdistelee art decoa sekä neo traditinonalia. Sonjan tautuoinneissa luontoaiheet ovat esillä, kasvit, eläimet kuin myös kallot ja elämän monimuotoisuus.

Inspiraation Sonja ammentaa maalaustaiteesta, pop kulttuurista, kuin musiikistakin. Hänen tatuoinnit voivat olla värikkäitä tai pehmeän mustaharmaita.

Aikataulut ja suunnittelu
Sonjalla on tyypillisesti muutaman kuukauden jono. Hän suunnittelee lähes kaikki tatuointinsa itse asiakkaiden toiveiden pohjalta, omalle tyylilleen sopivaksi. Vaikka Sonja tekee nykyisin isompia kokonaisuuksia ei hän kavahda pienemmillekkään kuville. Suunnitteluun hän tarvitsee aiheen, paikan, väritoiveet sekä koon. Itse suunnittelun hän aloittaa noin viikkoa ennen itse tatuointiaikaa.

[email protected]
+358452790532